2005-12-30

SEJUKNYA!!!!

Shiver
Current mood : SHIVERING


Hello guys..
Im at the office right now..
Tengah menggigil kesejukan sgt ni..
Rasa nak terkucil pun ader..
Tapi malas nak ke toilet..
:P

Actually i just finished my assignment kevin gave yesterday..
Skrg ni sepatutnya im searching for more phone numbers..
But i feel tired and malas plak nak search nombor² telefon ni..
DUH!!

A lot been happening to me in this 2 months..
Mmg terasa nak sgt bagitau semua org apa terjadi to me everyday..
But apakan daya..
Internet connection Xde..
Kat office mmg ader but Xde masa sgt nak tulis..

Well..
Apa?pun nad nak gak cerita sesikit...
Lets start with...
Hmmm...
Kat mana nak mula yek??


Ok..
Nad skrg dah mula kerja ngan event management company..
Nama company ni SixFingers..
If u all punya company ader buat annula dinner ke, team building ke, product launch ke..
Bagitau larr nad...
:D


Skrg ni every week...
Nad akan ke uptown duduk ngan kakak angkat nad..
Nad dah anggap dia mcm kakak nad sendiri..
She is so sweet...

Very caring about me..
And not to forget...
Dia mmg fotogenik...
And i really mean it...

Dalam masa yg sama nad selalu tolong abg bob (kuman KU2) jaga gerai dia...
Dia buka gerai jual t-shirt..
1 Jan 2006 nanti kitaorg buka gerak kat stadium merdeka..
Masa Konsert Peterpan nanti..
T-shirt Peterpan pun kitaorg jual..
Sapa nak bgtau nad larr yek..
:D


Skrg ni nad rapat ngan sorang budak..
Dia lebih muda dr nad..
Muda 2 tahun..
Tapi budaknya baik sgt..
Dia tersangat caring kat nad...
Jaga nad ni mcm adik perempuan dia...
Mcm terbalik plak...
Aku ni lagi tua dr dia...
HAHAHA...
Kalau jaga gerai nad jaga ngan dia sekali..
Mmg seronok lepak ngan dia..
Sbb kitaorg ni banyak persamaan selain drpd jantina...
:P


Nad harap sgt yg dia akan berjumpa dgn awek yg sepadan dgn dia..
Dia ni terlalu baik..
Tapi perempuan yg X tau nak appreciates dia...
Kesian bila dgr cerita?dia..
Insyaallah..
Dia akan dpt yg terbaik..
Nad akan sentiasa doakan kebahagiaan dia..

Amin..


Hmmm...
Lepas habis je blog ni nad kena cari phone numbers lagi larr...
Kumpul banyak?..
Masuk keja je lepas tahun baru ni bole terus call jerr...
;)


Ok larr guys...
Write to u later...
Happy New Year!!


p/s: korang sambut new year kat mana tahun ni?? :D

2005-12-26

HAPPY BIRTHDAY ECAH!!

 Happy Birthday 
Current mood : HAPPY


HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO ECAH..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!

p/s : U've been a wonderfull and sweet sister..

2005-12-20

HAPPY BIRTHDAY INARA!!

 Happy Birthday 
Current mood : HAPPY


HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO INARA..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!

 

p/s: U've been a great sister..

2005-12-16

Bob nikah!!

 Bride & Groom 
Current mood : GOOD & GLAD

Hi!!
Just wanna share something quick..
Bob KU2 (kuman) selamat bernikah hari ni tepat pada pukul 11:30 pagi tadi..
I'll post the pictures later..
:D





2005-12-10

1st entry since one month ago..

 Smile 
Current mood : GOOD

Hello semua...
Sorry lama X online..
Xde internet connection..
Sekarang ni pun nad kat umah my pet sis...
Guna PC dia...
Hehehe...

Actually nad baru baik dr demam...
Bole dikatakan high fever juga larr..
Selsema...
Sore throat...
Batuk...

Dah hampir 5 hari gak larr...
Suara dah jadi mcm minah rock yg X kuar suara...
Kekadang dengar mcm sengau pun ader...
Hahahaha...

Alhamdullilah nad beransur ok skrg...
Cuma batuk sikit?jerr...
Maybe isnin nanti makin ok...
Insyaallah....
Doakan nad yek....
:D

Ok larr...
If i have time nanti...
Nad akan tulis panjang?lagi...
Sekarang ni X bole tulis pepanjang...
Bye all...
:D


2005-11-12

I WILL NOT BE ONLINE FOR AT LEAST A MONTH!!

 Robot 4 
Current mood : EXHAUSTED


HELLO TO ALL!!!


MAYBE STARTING FROM TOMORROW..


I WILL NOT BE ONLINE...


FOR AT LEAST A MONTH OR SO...


SORRY IF I DONT REPLY ALL UR COMMENTS..


THANKS..


2005-11-10

Costume Angel..

 Angel 2 
Current mood : ANGELIC


HELLO!!!
Been almost a week since my last entry..
Actually dont really know what to blog..
Gambar banyak..
But entah kenapa mcm malas nak update lagi gambar raya..

Hehe..


Hmmm...
Apa nak tulis yek hari ni??
X tau nak tulis apa..
But td nad browse nad punya picture gallery..
Terjumpe gambar² lama..
Antaranya gambar masa nad belajar kat IIM...

Gambar ni masa hari sukan..
Nad jadi maskot..
Nad kena jadi maskot angel..
Kawan nad (kecik) jadi maskot devil..
Hehe..
Kelakar tul bila fikir balik..
But mmg menyeronokkkan hari tu..
Sbb kitaorg menang pertandingan kostum nih..
:D

Tgk larr gambar ni..
Siap ader sayap lagi utk nad..
Masa ni nad chubby sgt..
;)



2005-11-04

Balik Kampung..

 Big Hug Kisses 
Current mood : HUGS & KISSES

Hello guys..
Just wanna tell u guys that i'll be in melaka for 2 or 3 days..

No blogging for me this few days i guess..
Except if i got to use the computer in kampung..
Ye larr..
Org busy nak raya X kan i busy nak mengadap PC kot??
Nanti apa plak org kata..
:P

Ok larr guys..
In 15 minutes time my family and i will be off to melaka..
C u in a few days with more stories to come..
Hugs & Kisses from me to all..
*mmmmmuah*

Bye..
:D


p/s: doakan nad selamat pergi dan selamat pulang.. :D

2005-11-03

Fisrt Day Raya 2005..

 Smile 
Current mood : GOOD

 
             Muaz                                            Jannah



WAHHH!!
First raya tahun ni mmg tiring..
Mama buat open house for sedara mara..
Ramai gak yg dtg..
Walaupun X semua..
;)


        Ibai & Muaz

Satu hari ni mmg memenatkan..
Diaorg dtg sedebuk sekali..
Mmg X menang tangan..

 
           Ecah, Nara & Nieza

Nak melayan kerenah budak² mmg payah..
Mcm² betul perangai diaorg..
Kena larr tahan gak..
ye larr..
Kalau X tahan dr skrg nanti dah kawin mcm mana, ye X??
;)


       Me & Ecah

What else to say..
Enjoy all the pic that i post at My Fotopages..
:D

Shopping On Malam Raya..

 No 

Current mood : TIRED

WAHH!!
I just got back from Jalan TAR..

GOD!!!
It was soooooo cramp there..
X tahan tul..
:(

Bukannya banyak tgk barang..
Lagi banyak tgk muka org...
Isyk..isyk..isyk..
Bermacam-macam bau pun ader...
Kena tahan je larr hidung nih...
;)

Ni entah nad bole bangun utk semayang raya or not i dont know..
Its almost 4 am...
Its tiring but it was fun..
Mmg dah jadi mcm adat plak every year kitaorg buat mcm ni..
Itu pun kalau raya pertama kat PJ larr...
;)

Ok larr guys..

Gonna have a shower then some sleep..
Bye..

:D

2005-11-02

Malam Raya..

 Sprinkler    Wakka Wakka Bounce

Current mood : EXCITED




YEAHHH!!!
MALAM RAYA!!!
Hehe..

Im tired right now..
Tired of cooking & cleaning...

From subuh td im very busy..

But it was fun..
Mana nak dapat adik beradik bekerjasama kecuali masa² mcm ni...
And kenduri kawin..
But i think itu lambat lagi...
;)




Hari ni anyam ketupat..

Masak ketupat..

Masak rendang..
Masak sambal udang..

Pasang langsir..
Basuh porch..
Sapu & mop rumah..

Lap perkakas² rumah..
PERGHHH!!!
Penat giler...



Well..

Skrg ni masih ader ketupat yg tengah masak..
Jap lagi kena gi tgk..

Kena tambah air..
Esok actually ader open house utk saudara mara jerr..
Buat especially for my chinese relatives yg nak dtg..
Bukan setiap tahun diaorg dtg..

So jemput larr gak sedara-mara lain dtg..
Dari sebelah busu pun dtg gak..
:D



Nad maybe balik kampung hari raya ke-2...
Maybe for 2 or 3 days..
Kampung nad kat melaka..
Hehe..
So maybe no blogging for 3 or 4 days ni..
;)




Ok larr...
Cant be too long on the net...

Theres a lot more that have to be done..
And kalau sempat jap lagi mama kata nak gi jalan TAR..

Saja nak tgk² brg last day ni...

Hehe..
:D

2005-11-01

Singgahsana..

 Crying 1 
Current mood : CRYING??


Hi guys..

Today i feel much better..
Still demam..
But kurang dah dr smlm..

Yea me!!
:D




Just got back from Hotel Singgahsana..
Berbuka puasa kat situ..
Actually i dont feel excited like tahun² sblm ni..

There's something in my mind that i cant just wipe it off even for a minute..
And im missing someone so damn much..
Waaaaa....!!!!
:(



The result..
I ate like i didnt ate for a month..
God..
Cant believe it myself..
But ya..
I ate all that..
:(



Mee Curry(2 kali)..
Mee Hoon Sup..
Nasi Special (Nasi yg dimasak bersama kambing)..
Usually i dont eat kambing...
Ergkh...
Salad with mayo..
Nasi Biasa lauk Ayam Masak Kicap & Sayur Campur with some Papadam & Fish Crackers..
Murtabak..
Kebab..
Keropok Lekor..
Pisang Goreng (3 kali ulang alik)..
Cucur Udang..
Keledek Goreng..
Rojak..
6 jenis kuih (X ingat nama)..

Fruits such as Tembikat, Oranges and Apples..
Ikan Bakar..
Tauhu Sumbat..
ABC..

Air orange, sirap selasih, grape & jagung...



Hahahaha..
Ni larr kehebatan nad mkn kalau tengah tension..
Mata nad sembab je satu hari ni..
Pastu ader gegelung hitam bawah mata..
Mcm org X cukup tido pun ader..
Mcm org lepas nangis pun ader..
Hmmm...




Well..
Nad pun X tau nak ckp apa dah..
Not in the mood nak buka topik baru yg bole dibincangkan..
Banyak sgt menda yg nak nak share kat sini..
And minta pendapat semua..
But maybe next time will do..
My emotion is not in a good shape right now..
:(

p/s: Tahun ni Rabbani jadi artis jemputan..mcm tahun lepas gak.. :D

2005-10-31

I'M SICK!!

 Vomit 
Current mood : SICK


Im not feeling very well today..
Since i wake up for sahur..
Itu pun i X sahur..

Masak & prepare semua utk sahur for my family..

Drink a glass of milk..
Then i went straight to bed..
Of coz i prayed my subuh prayer..
My sis jannah woke me up for that..
;)



Been in bed until 11am..
Then my mom asked me to help her to do some chores..
My throat hurts a lot..
Sampai i Xde suara dah..
Dgn selsemanya..
And also cough..
Oh yes..
I have fever too..
Thank god its not a high fever like i have 4 weeks ago..



Been helping my mom with the house chores..
Buy some groceries..
And also baking cookies..

Im the eldest..

And the house really badly need some cleaning before raya..
Cant just stay in bed all the time..


But at about 4:45pm..
I really cant stand my headache..
I have to rest and get some sleep..

My bloddy running nose is getting worse each minutes..

And i cant speak much..
Nobody would hear my voice anyway..
Haha..


I got in my bed and sleep..

And mama woke me up at about 6:50pm..
Just minutes before berbuka..
Thank god i feel a bit better than before..
Just right after berbuka td i sat infront of my computer..
And now im blogging my story for today..
:D

Ok guys..
Need to perform mahgrib prayer..
See u tomorrow..
With me feeling much much better..
Insyaallah..
:D

2005-10-30

Mcm mana nak bercinta kalau muka pun X pernah tengok??

 Couples 
Current mood : LOVED

HELLO SEMUA!!!
DAH NAK RAYA DAH!!
JUST A FEW MORE DAYS!!
YEAH!!!

Hahaha..
Its been a long time since i brought up a good topic to discuss ait??
Hehehe..
Asyik cerita apa nad buat jerr hari²..
Mesti korang pun boring baca kan??
:P

Haaaa...
Hari ni nad ader topik yg best gak larr..
Harap semua dpt comment ye..
Bagi larr pendapat memasing..
:D

A friend asked me a question..
He sms me this afternoon..
Mcm mana nak bercinta kalau muka pun X pernah tengok??
Hehehehe...
Maybe u guys pun pernah dgr soalan ni kan??

;)

Well..
This is my answer..
Of coz when i sms him back i did not wrote all this..
Just parts of it..


Kenapa kalau nak bercinta perlu tgk muka pasangan??
Wajib ke tgk muka seseorg utk bercinta??
Perlu sgt ke tgk muka seseorg utk bercinta??

I dont think so..


Cuba amik contoh kat dunia ni...

Tgk contoh org yg buta..
Pasangan buta yg berkahwin..
Diaorg X bercinta ke sbb diaorg X dpt tgk muka pasangan masing²??

Nak bercinta jgn tgk pada rupa..
Itu namanya cintakan luaran/rupa dia..
Nak bercinta tgk pada hati..
Dalaman dia..
Inner beauty dia..

Kalau tgk luaran mesti X akan lama hubungan tu..
Sbbnya..
Katakan larr tiba² si perempuan kena penyakit kudis ke or kanser ke..
Or yg lelaki accident and rosak muka or hilang salah satu anggota badan..
Lepas tu nak buat apa??
Tinggalkan pasangan tu sbb dia dah Xde rupa seperti dulu??

Itu namanya bukan bercinta..

Itu namanya mempermainkan cinta..
Utk mendapatkan/memiliki kecantikan luaran seseorg..
Dia sanggup kata dia bercinta..
Tetapi bila kecantikan luaran tu dah hilang??

Adakah bercinta lagi??

Zaman skrg ni..
Dah ramai yg salah ertikan maksud cinta..
Cinta sepatutnya sesuatu yg suci & ikhlas..
Sesuatu yg datang dr hati..
Ia tidak kira rupa paras, harta benda & juga pangkat..

Disebabkan cinta X mengenal semua itu..
Terjadi larr cinta dgn suami org..
Terjadi larr cinta dgn org yg X sepatutnya..
Mmg susah untuk kita mengelak dr semua itu..
Sbb itu kita kena beringat..
Cinta X semestinya dibalas..

Kita bole mencintai seseorg..
Tetapi kita mungkin X akan dapat balasannya..
Kerana mungkin dia tidak ada perasaan yg sama seperti apa yg kita ada untuknya..
Kita cuma bole mengharap yg dia juga mencintai kita..

Sbb itu jika seseorg sudah X mencintai kita lagi..
Lepaskan dia pergi..
Doakan kebahagiaan dia bersama org yg dia cintai..
Sacrifies..
Salah satu element dlm percintaan..

Dlm masa yg sama..
Kita masih bole mencintainya..
Tetapi mencintainya dr jauh..
Menjaganya..
Menjaganya dr jauh..
Tidakkan kita akan merasa gembira bila melihat dia gembira??
Tidakkan kita akan merasa bahagia bila melihat dia bahagia??

Cinta X bole dipaksa..
Ia akan datang & pergi dgn sendirinya..
Sbb tu jgn menghina org yg pasangannya X mempunyai rupa..
Kerana mungkin mereka adalah sepasang kekasih yg cukup setia antara satu sama lain..
Kerana mungkin mereka telah melihat inner beauty masing²..
Insyaallah mereka larr pasangan yg akan kekal..
AMIN...

Let see what some of my friends think about love..

WHAT IS LOVE??

"LOVE SOMETIMES NEED A SPACE BEFORE IT OPEN THE DOOR." - niels

"LOVE IS NOT BLIND, BUT WE DO!!" - freak

"LOVE IS NEVER PERFECT. LOVE IS JUST LOVE" - Wedding Planner

"LOVES NEED CHEMISTRY, NO CHEMISTRY MIXED NO LOVE BEEN MADE" - seniman jalanan

"LOVES TO BE LEFT BLIND WHEN THE LIGHT IS ALWAYS NEAR" - seniman jalanan

"SURRENDER, SUBMISSION, OBEDIENCE & PEACE" - yusrizal

2005-10-29

Jannah dah khatam Al-Quran!!

 Thumbs Up 
Current mood : YEAH!!



Well..
Its 2:30am on this saturday morning..

Im still up..
Dont really know what to do..

So i decided to post something here..



Hmmm...
Let see..
Tadi nad X perlu masak utk berbuka...
Sbb X berbuka di rumah..

Nad berbuka di sekolah adik nad..
Sekolah jannah & muaz...
Their school buat Majlis Khatam Al-Quran..
And jannah was one of budak² yg khatam tuh..



Seronok tul tgk bebudak ni baca Quran..
Tenang je hati ni..
Hehe..
Teringat masa nad khatam Quran dulu..
Xde pun majlis mcm ni..
Ramai² ngan kekawan...
Tapi Xpe..
X wajib pun ada majlis kalau khatam Quran..
;)



Hmmm..
Nad suka gi sekolah adik² nad punya function..
Sbb budak² sekolah tu semuanya comei² belaka..
Banyak mix larr..
Mat salleh pun ader..
Kalau tgk bapak dia handsome..
Or mak dia lawa..
Anak dia mesti comei gile² punya..



I love this girl!!
Baru 5 tahun..
Rambut dia ikal mayang..
Geram nad tgk..
Nad & adik² nad (ecah & nieza) geram sgt ngan budak ni..

Rambut lawa giler..
Warna dark brown..
Panjang..
Lembut plak tuh..

Kalau X silap nama dia tasya..
Pergh..
Kalau larr nad ader rambut mcm dia..
Mmg lawa..




Kalau dah ramai ngan budak²..
Mmg banyak kerenahnya larr..
Kekadang tu X tahan gak..
Ader gak budak mcm dah spoil dah..
Manja sgt..
Sbb semua yg diaorg nak diaorg dpt..

Kekadang tu rasa nak tangan gak bebudak ni..
Hehe..
Tapi tu larr..
Diaorg ni cute sgt..
Pandai amik hati..
Terpaksa larr banyak mengalah..



Hmmm..
Apa lagi??
Congratulation Jannah!!
REMEMBER THAT KAKLONG ALWAYS LOVES YOU!!
MMMMUAH!!!
:D

2005-10-28

Still Under Renovation..

 Crying 2 
Current mood : CRYING

Hello guys!!
Guess what??
My house is still in renovation!!
THATS SUCKS!!
MCM MANA NAK RAYA NIH??
UMAH STILL X SIAP LAGI???
WAAAAAA!!!

Huk..huk..
Cedihnya nad..
Dulu kata b4 puasa bole siap..
Delay gak..
Ni dah nak habis puasa..
Nak raya dah..

But X siap² lagi umah nad...
WAAAAAAA!!!!

Skrg ni entah apa ntah chinese² tu buat kat bathroom nad..
Ketuk sini..
Ketuk sana..
Pecah sini..
Pecah sana..
Aduh...
Tension tul larr dgr...
Bising...

Aduhai..

Apa larr nasib..
Raya ni raya ngan umah X siap larr..

Dah larr maybe 1st day ni sedara chinese kitaorg nak dtg raya..
Dah lama giler diaorg X dtg mama kata..
Tetiba diaorg call kata 1st raya nak dtg..
I myself not sure pernah or not jumpe sedara cina nad yg ni..
Bole larr mengeratkan silatulrahim lagi...
:D

Mama ada kata akan buat open house terus 1st raya ni..
But not sure yet..
Umah mcm tempat construction ni nak buat open house??
NO WAY!!

WAAAAAAAA!!!!!!!
BILA NAK SIAP UMAH NI????
:(

WAAAAA!!! ADE ORG UGUT NAD!!!!

 Pouty 
Current mood : POUTY

Ader sorang mamat yg perangai X senonoh ugut nad tadi...
X tau apa yg dia fikir...
Nak ckp matang pun X bole..
Sbb mcm X tau nak bezakan mana buruk mana baik..
Ader juga org dlm dunia ni mcm ni yek??

Nad X kenal pun dia..
But maybe dia amik email add nad dr myspace ni..
Dan itu mmg nick dia kat YM...

Bawah ni adalah apa yg nad ngan dia chat..
Copy paste terus jerr..
Baca larr apa dia ugut nad..
:(


misteri man: hi
misteri man: leh kenalan?
m|sS_naD: sure
misteri man: dr mane ni?
m|sS_naD: pj
misteri man: oic
misteri man: umah ke?
m|sS_naD: yup
misteri man: a/s/l u pls?
misteri man: study agi ke?
BUZZ!!!
BUZZ!!!
m|sS_naD: no
m|sS_naD: X study dah
misteri man: cam bz je..
misteri man: leh chat tak ni?
m|sS_naD: bole
m|sS_naD:
misteri man: nak panggil ape ni?
misteri man: nickname awk ape?
m|sS_naD: nadd
misteri man: errm
misteri man: nad join friendster tak?
misteri man: VF ke?
BUZZ!!!
m|sS_naD: join
misteri man: id nad ape?
misteri man: friendster ke VF?
m|sS_naD: myspace
BUZZ!!!
misteri man: oic
misteri man: ok
misteri man: nad
misteri man: nad ni sporting tak?
m|sS_naD: ok larr
m|sS_naD: y??
misteri man: saje je
misteri man: penah ckp pls sex tak?
BUZZ!!!
m|sS_naD: kenapa??
BUZZ!!!
m|sS_naD:
misteri man: saje tanye
m|sS_naD: sbb X suka sgt ckp pasal menda tu
misteri man: nad sportingkan..
misteri man: ihiks..
misteri man: nad ada pengalaman tak?
m|sS_naD: apa??
m|sS_naD: seks??
m|sS_naD: X
misteri man: ringan2 pun x de
misteri man: nad
misteri man: penah dgr psl super imposed tak?
BUZZ!!!
misteri man: nad..
misteri man: bz ke?
misteri man: nad..
misteri man: ooo.. nad
misteri man: bz ke..
BUZZ!!!
misteri man: ape yg gelak kuat sgt tu..
misteri man: nad.. ooo.. nad....
BUZZ!!!
misteri man: nape senyap ni
misteri man: hello nad
misteri man: nad
misteri man: nad oii
misteri man: bz ke?
misteri man: dah x nak layan ke..
BUZZ!!!
BUZZ!!!
BUZZ!!!
misteri man: naddd
misteri man: ooo
misteri man: nad
misteri man: nape senyap lak ni..
misteri man: bz ke
BUZZ!!!
misteri man: nad
misteri man: dgr sini elok2
misteri man: nak nad ke sy ubahsuai pic nad..??
BUZZ!!!
misteri man: nad nak ke sy ubahsuai pic nad
misteri man: jd pic yg x senonoh?
misteri man: pastu edarkan??
BUZZ!!!
m|sS_naD: maksud u??
misteri man: buat superimposed..
misteri man: nad malu tak kalau sy buat?
BUZZ!!!
m|sS_naD: nak buat superimpose utk apa??
m|sS_naD: mcm mana??
misteri man: teknik tindih gambar
misteri man: ubahsuai pic nad jd x senonoh..
misteri man: nad nak ke gitu?
m|sS_naD: X nak
m|sS_naD: sapa nak mcm tu
misteri man: betul?
m|sS_naD: iyer
m|sS_naD: X nak
misteri man: ok..
misteri man: nad nak ikut syarat sy atau nak sy edarkan pic tu?
BUZZ!!!
m|sS_naD: X nak
misteri man: so nad nak sy edarkan gambar nad ke?
m|sS_naD: X nak
m|sS_naD: nak edarkan utk apa??
misteri man: mcm tu?
BUZZ!!!
misteri man: sj..
misteri man: melainkan nad sudi tunaikan syarat yg sy letakkan...
misteri man: mcm mane?
m|sS_naD: maksud u??
BUZZ!!!
misteri man: org tanye btl2 ni
misteri man: nad nak ke org buat mcm tu?
m|sS_naD: nad X nak
m|sS_naD: X NAK!!
misteri man: kalau x nak.. nad kena ikut syarat yg sy letakkan...
m|sS_naD: apsal plak??
misteri man: kalau tdk.. susah n nad akan dpt malu besar..
misteri man: nad x kisah kalau dimalukan>
misteri man: ?
BUZZ!!!
misteri man: baiklah..
misteri man: nad jwb je soalan2 dr sy
misteri man: setuju?
misteri man: nape lmbat sgt blas msg sy??
misteri man: nad mmg nak sy buatkan semua tu kan
misteri man: nad mmg x kisah dimalukan??
BUZZ!!!
BUZZ!!!
misteri man: nad..
misteri man: why taking so long to reply my msg..
misteri man: ??
misteri man: mmg nad nad mecabar sy ke ni?
misteri man: nak mencabar sy ke??
BUZZ!!!
You missed a call from misteri man. (12:43 AM on 10/28/2005)

m|sS_naD: apa dia??
misteri man has stopped viewing your webcam.

misteri man: so
misteri man: nape senyap?
m|sS_naD: senyap??
m|sS_naD: u yg senyap
BUZZ!!!
m|sS_naD: huh??
misteri man: so
misteri man: apa keputusan nad??
m|sS_naD: apa??
m|sS_naD: nad X faham
misteri man: cam ni
misteri man: nad nak ke sy ubahsuai pic nad?
misteri man: nak ke?
m|sS_naD: X nak
misteri man: ok
misteri man: nad malu tak kalau sy ubahsuai pic nad dan edarkan?
m|sS_naD: kenapa u ni??
misteri man: cam mane nad
misteri man: nad x nak kan?
misteri man: nad akan malu kalau hal tu berlakukan?
m|sS_naD: apa u cuba sampaikan??
misteri man: ok..
misteri man: sy tanye nad
misteri man: nad nak atau tdk sy buat mcm tu?
m|sS_naD: u nak tanya soalan berapa banyak kali??
misteri man: kalau tak nak
misteri man: nad kena tunaikan beberapa syarat sy...
misteri man: ok?
m|sS_naD: apa??
misteri man: 1st
misteri man: bagi sy view webcam nad dulu..
m|sS_naD: ckp dulu apa u nak
misteri man wants to view your webcam.
Accept (Alt+Shift+A) Decline (Alt+Shift+D)

misteri man: just wanna talk abiut u
misteri man: about u
misteri man: and about sex
misteri man: if nit
misteri man: if not
misteri man: naya nad nanti..
m|sS_naD: X kisah larr
m|sS_naD: bukan nad yg dpt dosa
m|sS_naD: u X bole nak paksaƂ² org
m|sS_naD: u ingat u sapa??
misteri man: so..
misteri man: u nak ckp baik2 ke atau nak berkasar dgn sy ni?
m|sS_naD: u yg mula ckp kasar ngan i
misteri man: so..
m|sS_naD: u X hormat i
misteri man: ?
m|sS_naD: kenapa perlu i hormat u??
misteri man: nad ni boleh jgn putar belit tak?
misteri man: nad mmg x kisah ke hah?
m|sS_naD: mmg i kisah
m|sS_naD: tapi ngan org mcm u ni
m|sS_naD: kenapa perlu i tunduk??
misteri man: so.. nad x kisah kalau sy buat mcm tu kat gmbar nad?
misteri man: nad mencabar sy?
BUZZ!!!
m|sS_naD: i X cabar
m|sS_naD: u bole fikir sendiri
m|sS_naD: u dah besar
m|sS_naD: dah matang
m|sS_naD: u rasa apa u buat ni betul ke??
misteri man: so keputusan nad skrg..
m|sS_naD: u ugut org utk dapatkan apa u nak??
misteri man: setuju atau tdk..
m|sS_naD: hmmm...
m|sS_naD: utk ckp seks ngan u??
m|sS_naD: no
misteri man: ok..
misteri man: so nad dah sedia..
misteri man: nad tggu kejutan dr sy nanti ok..
misteri man: kalau sekali dah tersebar jgn harap nak berundur balik
misteri man: hi
misteri man: last warning
misteri man: nad mmg dah tetap dgn kptsn nad ni..

p/s: apa patut nad buat yek??

2005-10-26

Do Not!!

 Rolling Eyes 
Current mood : DUH!!

Do not tell me that u love me...
If u dont love me...

Do not tell me that u care...
If u dont care...

Do not whisper sweet words into my ear...
If you dont mean it...

Do not hold my hands...
If your touch is not meant for me...

Do not kiss me...
If u r only pretending...

If you do all that...
U will make me suffer & hurt...
Just let me go..

-m|sS_naD

2005-10-25

Tatu & Islam..

 Head Banger 
Current mood : COOL



Hello everyone!!
Mcm mana ngan puasa??

Hehe..
Kejap je dah nak habis bulan ramadhan..
X terasa pun dah berpusa lebih dr setengah bulan..
;)

Hmmm...

In my head right now there's satu kemusykilan..

Ianya berkenaan dgn tatu..

Nad nak tanya kepada sesiapa yg tahu..
Or yg pernah dgr ustaz² bercakap ttg tatoo ni..
Kongsi larr ngan nad yek..

Ok..
Ada beberapa soalan...
Dan soalannya berbunyi begini..
Sah atau tidak kemasukan seseorg itu kepada agama Islam jika tatu masih ada di anggota badannya??

Adakan wajib tatu dihilangkan setelah seseorg dr agama lain memeluk Islam??
Kalau X hilangkan tatu tu pulak apa hukumnya??
Bagaimana cara utk menghilangkan tatu tersebut??

Harap ader larr org yg bole membantu nad dlm hal ni ye...
Kalau nad dpt jawapannya juga dr tempat lain nad akan poskan kat sini..
:D

2005-10-24

House/Apartment For Rent!!

 Call Me 
Current mood : PLEASE CALL ME!!

Hei guys..
Morning..
Hehe..

Nad X tido lagi..
X bole tido larr..
Banyak menda kena fikir ni...


Oh yes..
Saja nak bertanya kepada sesiapa yang tahu..
Kalau tau ader org nak sewa rumah/apartment tolong bgtau nad secepat mungkin..
Kalau bole nak yg berdekatan dgn LRT station..
X kisah larr station mana pun..
Nak masuk awal bulan november ni..
Terima kasih..
:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...