2008-03-19

I'm Back Again!!

How Are You?

Current mood : GODDY!!!



Assalamualaikum..
How r u guys doing??
Hmmm..
Lama X tulis dlm blog..
Almost a week..
Ada problem dengan internet connection..
Tadi baru selesai masalah tu..
Now im back to write..
:D

My HP dah ok...
Hari ahad lepas hubby gi amik..
YEAH!!
Seronok dpt HP balik..
Lepas juga rindu..
Rupanya ada problem ngan software..
Akan ku jaga HP ku lagi baik dr sebelum ini..
;D

As u all know..
My sister wedding dah selesai..
Gambar pun dah sampai..
But i didnt have the time to download the pictures here..
Lagipun tuan punya album tu tengah honeymoon..
Diaorg gi terengganu..
;D

As for idlan..
Dia getting heavier every day..
Lenguh-lenguh kalau dukung dia..
Lagi sekarang dah manja semacam..
Kalau nak tido je nak dukung..
Memang nak patah la tangan ni..
One more thing yg dia selalu buat skrg is hisap jari..
Wahaha..
Anak aku dah pandai isap jari..
Malu je..



Kalau sikit² Xpe..
Ni asyik nak isap jari sentiasa..
Tinggalkan dia je..
Jari mesti masuk dlm mulut..
Nak tido lagi la..
Kalau kuarkan melalak..
But nad X kisah..
Nad kuarkan gak..
Biar dia melalak..
Takut nnt gigi pertumbuhan gigi X lawa..
Jongang..
:P

Kalau masa dia jaga nad sumbatkan teether..
Ok la gak dr isap jari..
Lagipun dia skrg dah pandai pegang menda..
So senang la sikit tinggalkan dia pegang teether tu..
But dia mmg X minat sgt teether tu..
Lagi suka jari dia..
Sbb nad tengok bila nad tinggalkan dia..
Dia akan buang teether tu and masukkan jari..
Pandai tul anak mummy ni..
:D

Well..
Thats all for now..
Nnt nad citer pepanjang lagi..
Dah ujan kat sini..
Nak kena off PC..
Takut kena sambar petir plak..
Tengok petir tengah sabung menyabung tu..
Eeee...takut ma!!
:(

p/s: mesti idlan terjaga jap lagi..petir kuat giler ni.. ;)


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

4 comments:

Uda said...

isap jari???? hmmm.... dh cuba letak sarung tgn????

p.s. HP kena virus ker tue.... hehehe....

Shaira Nadiah MJ said...

Selamat Pengantin Baru buat your sis :)

Hehe, Idlan dah pandai dah hisap jari bila mama dia takde, hehe...

miss nad said...

uda --> nad pakaikan sarung tangan habis lecun dengan air liur dia..basah..

p/s: kena virus takde plak dia sebut..katanya software je prob.. ;D

miss nad said...

shaira --> thanks..nnt i sampaikan ur wish dekat dia..

p/s: tu al..skrg dia dah pandai dah..masa mummy takde dia isap giler²..kekadang tu nad terdengar bunyi dia isap baru nad perasan..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...