2008-08-03

Ara's Birthday Party!!

Roll

Current mood : HAPPY!!!



Assalamualaikum..
Hi all!!
Idlan dah masuk 9 bulan hari ni..
Yeah!!
Anak mummy dah besar..
:D

Hari Khamis lepas nad bawa idlan gi checkup..
Rupanya berat idlan dah turun..
Turun 200gm..
Nurse kata nad X bagi idlan makan..
Nad kata dia mmg dah makan bubur nasi skrg..
And nurse tu kata maybe apa nad bagi tu X cukup..

Nampaknya nad kena la bagi lebih sikit kali ni..
Biasanya nad masak 1 sudu beras utk idlan..
Skrg ni masak 2 sudu...
Makan utk 2 kali sehari..
Utk lunch & dinner..
:D

Hope berat dia Xde la turun lagi lepas ni..
Cian anak mummy..
Dah X tembam mcm dulu lagi..
tapi mummy akan pastikan idlan tembam balik..
Makan banyak² ye sayang..
:D



Hmm...
Siang tadi nad, hubby & idlan ke rumah sis..
Dia buat birthday party utk anak dia, Ara..
Ara baru masuk 2 tahun..
Happy Birthday Ara..




And yes..
Nad juga buatkan cupcakes utk birthday party ni..
50pcs..
Chocolate Moist Cupcakes..
:D


Check out our pictures --> Ara's Birthday Party

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker


2 comments:

Shaira Nadiah MJ said...

Berat Idlan dah turun? Tak nampak mcm pun, still tembam, hehe. Probably akak leh bagi extra supplements for babies besides nasi, but he looks cute la :D

MISS NAD said...

.:: hehe..ye ke X nmpk turun?? maybe dlm gambar je kot..tapi tengok real mmg nmpk dia dah turun.. :)

p/s: mesti la dia cute..sbb tu geram je ngan dia sepanjang masa.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...