2008-10-20

No time to update my personal blog.. :(

Pouty

Current mood : TIRED!!!

Assalamualaikum to all!!
WAAA!!
Sedihnya nad..
Skrg nad X bnyk masa nak update blog mcm dulu..
Sbb blog cuppies mmg kena update..
Blog personal mcm terbiara..

Anyway..
Mmg skrg nad busy sgt..
X tau nak ckp mcm mana dah..
Nak update blog cuppies pun take a few days..
Sometime once a week baru update..
Tapi blog ni langsung X update..
Sedihnya..
Bila la nak ada masa ni??

Bnyk event nad terlepas update..
Bulan puasa hari tu ada gambar kitaorg buka kat luar after Marjan KLCC..
X tulis lagi..
Tentang raya X tulis lagi..
Balik perak..
Then melaka..
Nak gi beraya umah sedara kat KL pun nad X sempat lagi..
Ni pulak open house yang baru² ni pun X tau bila nak tulis..
Gambar pun bnyk X update dah..
Aduh...
Kepenatan ni..
:)

Nnt la..
Ada masa free nad update..
Hope i will be soon..
but bila tengok buku order dah ada order utk bulan 11 pun..
Tu yang X tau bile ada masa tu..
:(

p/s: Idlan dah taste my cuppies..Dia jengket utk amik dr meja..nasib baik sikit je dia makan (yang no icing punya)..pastu hubby yg perasan sbb masa tu nad sibuk buat icing kat dapur.. :P


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker

4 comments:

Uda said...

die nak rasa la sbb mama die buat sedaaapppp..... ;-)

p.s. rugi betol tak dpt dtg open house umah nad.... tp nak buat camna.... benda yg mmg takleh elak tiba.... :-(

MISS NAD said...

hehehe..
mmg sedap pun..
:P

p/s: X pe la uda..Xde rezeki uda kat umah nad..insyaallah ada event lg nad bgtau.. :D

dee83 said...

salam nad...
salu idlan asek tgk je mummy dia buat kan? bila lagi nak jadi pengadil kan? heheheh...

sibuk2 pun at least nad berniaga dan masyukkkk kan? ok la tu...

MISS NAD said...

alhamdullilah...
tul tu dayah..
nad harap makin berkembang la..
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...