2008-07-09

Idlan is 8 months old..

Baby Smiley

Current mood : THANKFUL!!!

Assalamualaikum..
Hi all!!
Lama rasanya X post stories..
Especially ttg idlan's progress..
:D

Hmm..
Idlan dah masuk 8 bulan..
Kejap je rasa..
Ramai org kata nmpk bdn idlan mcm dah susut..
Maybe sbb nak ringankan bdn..
So he can move around..

Mmg skrg dia aktif bergerak..
Berbalik² badan dia..
Dari meniarap ke telentang..
Pastu meniarap balik..
Pastu telentang balik..
Mcm² gaya la idlan buat skrg..

Lagi satu dia dah mula mengesot sikit²..
Berpusing² jadinya dia..
Seronok tengok dia mcm tu..

Tapi yg X seronoknya..
Idlan dah 2 kali jatuh dr katil..
Yg 1st terjatuh sbb nad terlupa kepung dia dengan bantal..
2nd time dia jatuh sbb hubby pula lupa sendal dengan bantal..
ALhamdullilah dia Xde apa²..
Xde muntah² or kepala bengkak..

Mmg lasak betul la dia skrg..
Tido pun tmpt dia besar gile..
NNad & hubby terperosok kat tepi..
Hehehe..
Yup..
Dia suka tido kat atas tilam kitaorg..
Kadang² je dia nak tido kat katil dia..
But kalau dia tido kat katil dia mmg X lama la tido..
Kira mcm take a nap je..

Anyway..
Nad harap lepas ni dia Xde jatuh lagi la..
Sbb katil nad tu bukan rendah..
Tinggi tu..
Pastu jatuh telentang pula tu..
Mmg kena kepala punya la..
Risau nak letak dia atas katil..
But nak buat mcm mana..
Dia lagi suka katil tu dr katil dia..
:(

Well..
itu je la yg nad bole cerita buat masa skrg..
Gambar terbaru idlan ada..
But lupa pula nak D/L kat pc ni..
Nnt la nnt postkan gambar dia..
:D


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

lapik jer lantai area2 katil tue dgn tilam nipis.... jatuh pon atas tilam gak.... :-)

p.s. nad dgn hubby la plak tido kat katil idlan kalau idlan tanak tido situ.... hehehe ;-)

MISS NAD said...

hehe..bnyk plak tilam yg nak kena beli.. :p

p/s: kalau muat mmg kitaorg dah tido dah atas katil dia tu.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...