2008-07-14

My Cupcakes at Cineleisure..

Smile

Current mood : GODDY!!!



Assalamualaikum..
Semalam nad berniaga cupcake dekat Cineleisure..
It was good..
Habis semuanya..
:D



Actually last² sblm tutup tu nad ada buat sale..
Sbb dah malam kan..
Bagi RM2/pcs..
Ada pakcik tu borong 25pcs semua sekaligus..
Thanks uncle..
:D



And baju hubby pun jual gak..
Hubby jual baju The Guard..
Sale tu pun ok gak..
But nad rasa kalau kitaorg punya kedai bahagian depan..
Mmg lagi laku la..
:D

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker


6 comments:

Shaira Nadiah MJ said...

Tak tau pun akak ada wat Flee Market kat Cineleisure... Sunday ni berniaga tak?

MISS NAD said...

.:: Sunday ni X sure lagi..hubby ada hal..maybe X berniaga kalau adik X boleh nak temankan..or maybe berniaga hari sabtu utk minggu ni..nnt akak akan bgtau mcm mana minggu ni punya plan.. :D

Uda said...

ooo.... nad nyer place kat belakang???? tp ok la.... habes semua.... ;-)

p.s. pakcik tue makan semua 25 bijik cupcakes die sorang2.... hahaha!!!!

MISS NAD said...

.:: alhamdullilah..agaknya mmg rezeki nad utk habis semua cupcake tu.. :D

p/s: pakcik tu kata dia X makan cupcake ni..dia beli utk anak dia and bagi org..dia suruh bungkus beberapa kotak.. :D

Miss Teru said...

lahhh xtau pun.. ohh yg shy order tu dr sis nad ke?? yun pn bru dpt link cupcakes tuh, sis nad off9 msg kt ym.. nk rrr jgak

MISS NAD said...

.:: hehe..dtg la cineleisure ahad ni..boleh beli sikit.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...