2009-02-17

My FIL is in UH..


Current mood : SHOCKED!!!

Assalamualaikum...
Yesterday my FIL kena langgar..
Depan OU..
Masa tu dia baru nak balik dr kerja..
Dia naik motor..
And kena langgar dgn motor..
Salah org tu..
Masa lampu merah dia X stop..

My FIL mmg teruk la..
Kaki kanan dr bawah lutut sampai atas peha..
Koyak..
Nmpk sampai tulang..
Pastu tangan kiri plak tercabut..
Yup..
Tangan tu tercabut dr soket bahu dia..
Pompuan yang langgar dia tu Xde kena pape pun..

Well..
Memula ambulance bawa dia ke HKL..
But then diaorg tukarkan ke UH..
Still until now doc belum jahit lagi luka or masukkan balik tangan ke soket dia..
X tau doc tunggu apa..
My FIL kata luka yang terbuka tu X sakit..
But tangan dia mmg terasa sakit sgt..
Tadi masa kitaorg melawat hubby ada suruh nurse bgkan ubat tahan sakit..
X tau la diaorg dah bagi belum..
Nurse gak kata dlm kul 12am ni baru doc decide bila nak operate..
Lambat gak diaorg buat kerja ye..
Hmm...
:(

Insyaallah esok kitaorg akan visit lagi..
Just to see how he's doing..
And wether doc dah jahit luka tu or not..
Hope tomorrow he is feeling much better..
:D


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Shaira said...

Nasib baik die selamat. I doakan hope he will be recovered, Amin...

MISS NAD said...

thanks shaira.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...