2009-03-03

My Newest Gadget..

Current mood : GOOD!!!

Assalamualaikum...
Hi!!
A few days ago my hp rosak lagi..
Hp nad asyik rosak je..
Hp ni dah berapa kali dah betulkan..
Every month hantar kedai sbb rosak..
Kalau nad kumpul semua duit tu nad dah leh beli Sony baru yang 8mp..
Tension je..
So skrg ni hubby kata X yah hantar betul dah..
Just beli hp baru..
Senang...



Memula nad beli HP sony gak..
Yang ni baru je keluar..
Mmg sony keluarkan khas for gaming..
Best la..
But nad ada prob dgn hp tu..
Nad X leh masukkan contact dr hp lama ke situ..
Nad gak X leh hantar business card..
And phone tu Xde function copy & paste..
So its hard for me..
Sbb i need all that for my business..
Tapi game dlm tu mmg best la..
Puas main The Sims..
:D

2 days later kitaorg gi balik kedai tu..
Suruh member hubby tgk kenapa ngan hp tu..
Last² selepas 1 day duduk kedai dia..
From tengah hari till dia tutup kedai..
Hubby kata amik hp lain je la..
So trade in balik HP Sony F305 tu..
X sampai 3 hari pun pakai..
:(



Hubby mmg minat sgt ngan PDA HTC Diamond..
But nad nak HP biasa je..
For me no hassle..
Lepas hubby & member dia dok basuh² nad ttg PDA tu..
Nad pun terpengaruh la..
Lama gak diaorg kena pengaruh nad utk beli HP tu..
Tapi last² nad sambar gak..
Hahahah..

Lepas ni cukup la PDA ni..
Pakai for a few years..
Malas nak tukar² dah..
Ye la..
Mahal tuh..
I really hope it will last longer...
;D



Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Shaira said...

Ganaz jugak Kak Nad ni ye, kekekeke :p

Last Saturday I saw your cupcakes stall kat Titiwangsa lake, alang2 I bought there along, yum2 :D

MISS NAD said...

ganaz??
kenapa ganaz plak??
:P

yup..
hubby akak ada bgtau jumpe shaira kat situ..
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...