2009-03-07

Tagged By Shaira..

Current mood : DUH!!!

Assalamualaikum...
Dah ngantuk ni..
But idlan is still up & running..
So kena la tunggu dia ngantuk..
Sambil² tunggu tu baik buat tagged ni..
:D


1. Nama Gelaran masa kecil yang tak pernah kamu beritahu sesiapapun:
Yaya. Till now only my dad call me yaya.

2. Katakan kamu bakal dapat durian runtuh, kamu akan terus pergi melancong atau melakukan kebajikan:
Terus simpan. :P

3. Jika kamu tidak pernah bertemu kekasihmu sekarang, bagaimana agaknya kehidupanmu sekarang?
Single & unmarried.

4. Pernahkah kamu mendapat firasat tentang kekasihmu, dan ia benar-benar terjadi?
All the time. Am I psychic?? :P

5. Kuasa apa yang kamu inginkan jika diberi pilihan?
Can copy others power. Mcm Peter Petreli. Hahaha..
Tapi kalau nad sorang je dlm dunia ni yg ada power, nad nak power reading others mind mcm Matt.

6. Semasa kamu kecil, pernahkah kamu membawa pakaian dalam beg dan lari dari rumah? Kenapa begitu?
Nope.

7. Jika kamu berpeluang untuk putar kembali masa, bilakah masa itu?
School time.. :D

8. Bilakah waktu paling lama kamu tak mandi? Jujur ya.
2 days. Masa camping.

9. Siapakah seseorang yang pernah hadir dalam hidupmu, dan kamu mahu dia kembali semula seperti sebelumnya?
If im not married, yes ada. But X nak sama mcm dulu. I will change some of my decision that i make with him.

10. Pernah berangan dapat kahwin dengan selebriti tak? Dan jika diberi peluang, selebriti manakah yang menjadi pilihan kamu?
Hmmm..X pernah sbb i know kalu kawin ngan selebriti mesti bnyk mkn hati.. ;D

Tagging:
- Adeq
- Uda
- Samael
- Kak Mie
- Ieka
- Dayah
- Halen



Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker



Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

hi nad.... sihat? :-)

p.s. kawen dgn artis mkn hati? ish ish, jeles kuat nie.... ;-)

MISS NAD said...

hi uda..
nad sihat alhamdullilah..
:D

bnyk sgt gosip..X suka..mmg jeles kuat.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...