Kyle Gallner

Nama : Kyle Steven Gallner
Born : October 22, 1986 (age 26) West Chester, Pennsylvania, U.S.Occupation : Actor
Years active : 2000–present

Kyle Gallner (born October 22, 1986) is an American actor. He is possibly best known for his portrayal of Cassidy "Beaver" Casablancas in the Teen neo-noirtelevision series Veronica Mars, and for guest-starring in teen sci-fi drama Smallville as superhero Bart Allen, an adaptation of the character of The Flash andImpulse comic book. He is also well known for portraying Reed GarrettMac Taylor's stepson, on CSI: NY beginning in 2006, and for his roles in the horror filmsThe Haunting in ConnecticutJennifer's Body and the remake of A Nightmare on Elm Street. He is currently filming for the fourth season of The Walking Dead as a recurring character, Zack

Nad banyak tengok drama2 yang dia berlakon..
Memula masa tak tau siapa dia sebenarnya assume je yang dia tu Robbert Pattinson..
Tapi bila dah banyak kali tengok memang baru perasan ada kelainan sikit dengan Robbert Pattinson..
Cara dia berlakon tu lain...
Tapi memang rupa Kyle & Robbert memang nak serupa..
Pada nad la..
Tak tau orang lain macam mana...

Ni adalah senarai filem & drama yang dia berlakon...
Memang bila baca list ni baru nad sedar yang selama ni nad ingat Robbert Pattinson rupanya Kyle Gallner yang berlakon..
Film and television
2000Third WatchRaleighTV series, episode: "Young Men and Fire..."
2001Wet Hot American SummerBobby's Buddy
2002Law & Order: Special Victims UnitMarc LesinskiTV series, episode: "Juvenile"
2003Touched by an AngelJoshTV series, episode: "Virtual Reality"
2003Red BetsyCharlie
2003Finding HomeYoung Dave
2004SmallvilleBart AllenTV series, episode: "Run"
2004The DistrictBrian JohnsonTV series, episode: "Something Borrowed, Something Bruised"
2005Judging AmyZachary PettitTV series, episode: "The Long Run"
2005Jack & BobbyBJ BongaroTV series, episode: "Time Out of Live"
Episode: "Querida Grace"
2005Red EyeHeadphone Kid's Brother
2005–2006Veronica MarsCassidy 'Beaver' CasablancasTV series, 25 episodes
2006Close to HomeJacob TowersTV series, episode: "The Good Doctor"
2006DanikaKurt Merrick
2006Cold CaseCameron CoulterTV series, episode: "Rampage"
2006Skater BoysSean DavisTV series, episode: "Sundown"
2006BonesJeremy FarrellTV series, episode: "The Girl with the Curl"
2006Four KingsSpencerTV series, episode: "Upper West Side Story"
2006–2007Big LoveJason EmbryTV series, 6 episodes
2007MediumYoung StephenTV series, episode: "The Boy Next Door"
2007The CloserEric WallaceTV series, episode: "Homewrecker"
2007Law & Order: Special Victims UnitShane MillsTV series, episode: "Impulsive"
2007InsatiableDickieTV series, episode: "Pilot"
2007–2011CSI: NYReed GarrettTV series, 13 episodes
2007SmallvilleBart Allen / ImpulseTV series, episode: "Justice"
2008Gardens of the NightRatboy
2008LifeZak SutterTV series, episode: "Black Friday"
2008The ShieldLloyd DentonTV series, 3 episodes
2009SmallvilleBart Allen / ImpulseTV series, episode: "Doomsday"
2009The Haunting in ConnecticutMatt Campbell
2009Jennifer's BodyColin Gray
2010CSI: NYReed GarrettTV series, episode: "Pot of Gold"
2010Past LifeXanderTV series, episode: "Saint Sarah"
2010A Nightmare on Elm StreetQuentin Smith
2010Beautiful BoySam Carroll
2011Red StateJared
2011Losers Take AllBrian
2011Little BirdsJesse Mc Namara
2011Cougars, Inc.Sam Lowell
2011Magic ValleyTJ Waggs
2012SmashedOwen Hannah
2012Criminal MindsJames HeathridgeTV series, episode: Heathridge Manor as a Serial Killer
2013Beautiful CreaturesLarkin
2013CBGBLou ReedPost-production
2013The Walking DeadZachTV Series; Filming
2014Just Before I GoFilming

Cannot wait for his appearance in The Walking Dead (Season 4)
Apa la watak dia ye?
Minta2 la dia join group yang baik tu..
Sebab selama ni duk tengok dia dalam drama2 yang dia berlakon semuanya jadi pembunuh je..

Nak tengok plak dia main watak baik..

Kalau nak tau Kyle ni dah ada baby..
Kalau nak tengok gambar2 dia ngan baby dia kena masuk twitter dia..
Comel sangat gambar dia ngan baby dia..
Twitter Handle dia ialah : @KyleGallner

Boleh try link bawah ni kalau nak tengok banyak lagi gambar2 dia ..

First Name
Last Name
Full Name at Birth
Kyle Gallner
Date of Birth
Eye Color
Hair Color
Star Sign
High School
Occupation Category
Claim to Fame
Veronica Mars

Source : Google & Wikipedia

In anticipation of your valued response,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...