2008-02-18

Sunway Pyramid..

Roll

Current mood : HAPPY!!!



Assalamualaikum..
Semalam hubby bawa nad & idlan keluar..
Saja jejalan..
Kitaorg gi Sunway Pyramid..

It was fun..
Ye la..
Seminggu terperap kat umah..
Hujung minggu hubby bawa keluar jejalan..



Actually X plan pun nak keluar....
Plan nak ke umah my parents in law..
Pastu hubby kata nak bawa jalan..
So sblm ke umah PIL tu we all singgah sunway..
:D

Sampai je sunway kitaorg terus nampak sign kata ada saje utk barangan baby dlm Jusco..
Terus la ke Jusco..
Apa lagi..
Need to see apa yg diaorg buat sale..



Sampai je situ terus la tengok brg² abby..
Banyak gak brg diaorg buat sale tu..
Paling banyak baju la..
But nad cuma beli nappy liner & baju idlan sehelai..
Baju tu nad beli untuk budak setahun..
Hehe..
Idlan skrg pun dah pakai baju budak 6 bulan..
Entah² lagi 1-2 bulan dah pakai budak setahun punya baju..
:P



Masa jalan-jalan tu pun ada sale kat section lain..
Diaorg buat happy hour sale..
So dr kul 12pm sampai 2pm diaorg bagi diskaun sampai 70%..
Seronok tu...
Tapi nad beli X bnyk pun..
Sikit² je..
:P

Lepas tu kitaorg amik² gambar..
Kat sunway baru & lama..
Jauh tu kitaorg jalan..
Sampai lenguh² kaki..
Hehehe..
:P



Lepas penat jalan² & amik gambar baru kitaorg gi makan..
Kitaorg makan pizza baru tu..
Sedap..
U all kena cuba..
Nyum..Nyum..
:D

Lepas makan baru la kitaorg balik ke umah my PIL..
Idlan plak sepanjang masa kat sunway tu X bangun²..
Tido je sepanjang masa..
Baik tul anak aku ni..
Tapi sampai je umah PIL..
Dia terus mengamuk..
Entah apa kena ntah..



Sampai la hari ni..
Dia asyik mengamuk je..
Sampai malam tadi daddy dia bawa masuk car seat..
Senyap pulak dia tido dlm tu..
Agaknya dia mmg suka dlm car seat & stroller dia tu kot..
Hahaha..
:P


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

apa kata biler bwk dier kuar dr kete tue, angkat dier sekali trus dgn baby car seat tue.... maybe tak menagmuk kot.... hehe ;-)

p.s. sedap betul ker pizza tue? nk kena try nie....

miss nad said...

.:: hahaha..entah la idlan ni..makin besar makin bijak plak..mcm² dia nak..mengada..

p/s: mesti try..mmg sedap..yum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...