2008-02-12

Last Friday..

Baby

Current mood : HAPPY!!!



Assalamualaikum..
Nad nak berkongsi cerita hari jumaat lepas..
Hehe..
lambat sikit tulis dlm blog..
Busy sikit a few days ni sbb idlan X tentu waktu tido dia..
Dia berjaga dr tengah malam sampai ke pagi and tido waktu siang..
So nad punya tido pun X menentu skrg ni..
:P

Ok..
Jumaat lepas pagi² nad dah keluar..
Bukan ngan hubby..
But ngan kawan sekolah dulu..
Kawan masa sekolah menengah..
Enul..
:D

Kitaorg keluar sbb nak beli present utk one of our friend..
Nad kecik..
Panggil nad kecik sbb dulu dlm kelas ada 3 org nama nadiah..
Satu me as nad..
Pastu nad kecik sbb dia paling kecik sekali..
Then nadia madyna..
Dia baru dpt baby boy a month and half a go..
Beza umur anak dia ngan idlan is 44 days..
Anak dia diberi nama Mustaqim..
Tapi diaorg panggil dia Kimi..
Hehe..
Pelik kan??
:)

Well..
Nad keluar mesti la bawa idlan sekali..
Mana leh tinggalkan dia kat umah..
Nnt dia lapar sapa nak bagi dia susu??
:D

Anyway memula kitaorg gi breakfast kat kopitiam..
Lepas tu baru kitaorg ke OU..
Nad yg ajak ke OU sbb nad tau ada sale baby punya brg kat one of the shop kat sana..
Leh la enul pilih brg apa dia nak beli..
Nad plak dah beli dah present 2 days ago..
Gi situ pun sbb nak tukar next support idlan yg dia X muat nak pakai..
Sbb leher dah besar sgt..
:P

Lepas beli brg² baru kitaorg jejalan..
Masuk la kedai mana² yg kitaorg rasa nak masuk..
Idlan tido sepanjang masa..
Sampai la kitaorg balik..
Masa tu kekira 1 lebih..
Kena la balik sbb dlm kul 3 nnt nak kuar balik..
Nak ke umah nad kecik plak..
:D

Kul 3 enul dtg umah with jaja..
Enul amik jaja kat umah dulu sblm ke my house..
Then hubby ikut belakang kereta enul sbb jaja je yg tau direction ke umah nad kecik..
Sampai sana comel je tgk baby mustaqim..
Kecik je..
But nad kecik kata yg dia umur sebulan dah 4 kg..
Berat tu..
Nnt mesti cepat besar..
Mcm idlan..
:D

Anyway..
Gambar kat atas tu gambar idlan & mustaqim..
Saja amik gambar diaorg berdua..
Kata diaorg kawan kan??
Hehehe..
:D

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

3 comments:

Uda said...

gambar nad kechik takder????

p.s. kalau nad nie pon dh bole diconsider kechik, nad kechik tue mesti lg kechik kan... hehehehe ;-)

miss nad said...
This comment has been removed by the author.
miss nad said...

gambar nad kechik Xde la..hehe..but nad tu mmg kecik..kurus sgt.. ;D

p/s: nad nibole diconsider kecik ke?? nad ingat nad dlm category tembam..hahaha.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...