2008-05-28

Idlan's Checkup..

Mommy Loves You

Current mood : GOOD!!!

Assalamualaikum..
Pagi tadi nad bawa idlan for his checkup..
Ramai nurse kat sana cakap idlan besar for a 6 months old..
Berat dia pun dah 9kg..

Semua ingat nad dah bagi idlan makan solid..
But sebenarnya nad X start lagi pun..
Kalau minum susu pun dia dah bdn mcm ni..
Kalau bagi bubur nasi lagi la naik rasanya..
:D

But nad suka dia mcm ni..
Gem7uk gemuk..
Sedap bila pegang..
Bila digomol-gomol lagi la best..
Tebal je bdn dia..
:D

Well..
Doc kata idlan ok..
Xde masalah..
Dia cuma lambat nak balik bdn je la..
Balik dr meniarap ke belakang ok..
Dari menelentang ke meniarap yg X leh..

Doc suruh nad tolong tolak idlan sesikit..
Doc pun kata maybe sbb berat sgt bdn dia..
Dia X leh nak buat sendir..
Hahaha..
:P

Lepas balik dr klinik nad singgah Giant..
nak beli telur..
Telur kat umah dah habis..
Terasa nak makan telur plak..
Hehehhe..
Lepas tu baru nad terus balik..
:D

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

idlan nanti bila besar, bole angkat dua2 ayah & mak dier.... hehehehe ;-)

p.s. telur rebus cicah kicap.... sedap tue.... :-)

miss nad said...

hahah..best tu.. :D

p/s: sedap gak tu..but nad lagi suka telur mata tengah X masak makan ngan nasi and kicap manis..yum..yum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...