2008-05-10

Preggy, Contraction and Idlan..

Vomit

Current mood : SICK!!!

Assalamualaikum..
Hello all!!
Smlm nad berniaga..
Penat..
Balik dlm kul 5 pagi..

Masa nad balik tu mama nad baru nak keluar..
Mama kena outstation..
Gi US..
Seminggu la mama Xde..
Windu..
:(

Well..
Do u remember nad pernah post ttg maybe im pregnant lagi??
And selalu rasa carvings je..
Actually ada someone yg preggy but bukan nad..
It's Inara..
Hehehe..
Yup..
Dia baru 6 weeks preggy..
Akhir tahun ni mama & abah tambah cucu lagi seorang la..
Idlan ada sepupu..
Me & hubby dpt anak buah..
Bestnya..
:D

Hmmm...
Malam ni nad X ikut hubby gi berniaga..
Not feeling very well..
Perut ni sakit je..
Dah almost 2 days dah..
Sakit bukan selalu..
Dtg sekali sekala..
Every two minutes kena..
Tapi mmg sakit la..
Rasa sakit dia mcm sakit contraction..
Tu yg nad pelik tu..
Bukannya nad nak bersalin pun..
Im not even preggy..
Sakitnya..
:(

Hmm..
Idlan dah semakin bijak..
Dia skrg tido nak dukung je..
Lepas tu X nak letak kalau jaga..
Kena dukung juga selalu..
Aduh..
Mmg poning kepala den..
Penat tu dukung dia selalu..
Bukan ringan budak tu...
:(


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

4 comments:

dee83 said...

nad...kirim salam tahniah ye untuk inara...makin meriah dengan suara budak2 la ek? sukanya dengar berita gembira nad n family...tahniah sekali lagi...

Happy Mother's Day utk Nad eh? Kirim salam semua...

Uda said...

inara? hmmmm.... idlan nanti ada geng.... ;-)

p.s. Nad tak pg check kat spital ker pasal sakit tue....????

miss nad said...

uda --> tu la..idlan ada geng.. :D

p/s: nak gi spital la ni..esok.. :D

miss nad said...

dayah -->bole..nnt nad sampaikan kat dia.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...