2008-05-19

Mamas Back!!

Mother's Day Teddy

Current mood : YEA YEA!!!



Assalamualaikum..
Yeah!!
Mama dah balik!!
YEA YEA!!
Alhamdullilah mama sampai dengan selamat..
Xde masalah dlm perjalanan..
Semuanya ok..
:D

Tengah hari tadi mama balik dr US..
Seronok X terkata la..
Semua org excited..
Idlan pun X terkecuali..
Idlan pun windu dgn nenda dia..
:D



Well..
Bnyk gak brg mama bawa balik..
Mmg shopping sakan la mama kat sana..
Beli mcmc²..
Handbags..
Purses..
Shoes..
Dan semestinya semuanya original..
Waduh..waduh...

Brg utk kitaorg ada gak..
Mama belikan t-shirt and foods..
Foods tu termasuk lah cherry, apple, jelly beans & several chocolates..
Oh yes..
Yougurt bars, snack bars, and all sorts or bars..
:D



Mama ada gak beli key chains, fridge magnets, paper weight, pins..
But mama nak bagi kawan² mama kat office..
Hehe..
Seronok la..
Satu hari ni duk berborak je dgn mama..
Kitaorg lepak² dengan mama je..
:D

Hmmm...
Lupa plak nak bagitau..
Mama dpt hadiah dr ibai..
For mother's day hari tu..
Ibai bagi mama bantal & house slippers..
Comel giler..
Ada gambar mouse..
:D

p/s: bila plak nad nak ke US ni?? :(

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

10 comments:

Uda said...

sedap la nampak buah cherry tue....

p.s. len kali kalau mama nad nk pg US, uda nk kirim bole? uda nk kirim satu moto harley davidson.... hehehe ;-)

miss nad said...

mmg sedap pun.. :D

p/s: harley davidson?? aduh..nak kirim yg beso² je.. :P

dee83 said...

nak mintak pendapat nad bole? apa biz yang permintaannya tinggi tapi persaingannya sikit? bila pk2 balik rasanya baik buat biz je...lagi bagus kan?

miss nad said...

permintaan tinggi tapi persaingan sikit?? nad pun kurang pasti..nad rasa skrg ni walaupun permintaan tinggi, persaingan dia pun banyak..sbb skrg ni semua org dah mula nak berbisnes sendiri..dayah boleh cuba apa jenis business..tapi yg penting dayah kena kekalkan business tu jgn putus harapan walaupun dah jatuh..cuba bangkit balik..kalau dayah cekal buat sesuatu insyaallah segalanya akan berhasil nnt.. :D

dee83 said...

ok tq, bagi kata2 semangat kat dayah! sangat hargai tu...;). tapi dayah sendiri tgh cari dan pk biz ape yang sesuai...nad ade ape2 cadangan tak?

miss nad said...

dayah nak buat business mcm mana?? kat pasar malam?? uptown?? gerai dlm shopping mall?? or buka kedai??dan nad juga nak tau lokasi.. :D

dee83 said...

woooo...tu cam jauh benar jek...semua tu pernah dayah pk...tatu mana yang sesuai...

miss nad said...

mula² kena tau dulu kat mana nak jual, baru leh tetapkan apa brg nak jual..sbb dayah X nak bnyk saingan kan?? lain la kalau dayah mmg dah ada brg.. :D

Hasmahmx said...

itulah pasalnya. bukan takmo byk persaingan tapi dayah sendiri lum tau nak jual ape...cuma terpk nak tolong along@senior dayah promote hantaran dan jualkan sekali...n bukak kedai muzik...wah...yang kedua ni cam susah sikit kot.

miss nad said...

.:: buat mcm nad la..online business..pastu promote je link.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...