2008-06-16

Cake Decorating Class..

Perfecto

Current mood : HAPPY!!!



Assalamualaikum..
Hehehe..
Guess what??
Nad masuk cake decorating class..
Mmg best giler la..
Seronok..
:D

Class tu kat puchong..
Dekat umah kak ayu..
Dia la guru kitaorg..
Lemah lembut orangnya..
And penyabar..



Kelas dia bermula pagi..
Dr kul 10am sampai kul 1pm..
Lepas ni nad boleh la jual decorate cake nad cecantik..
Hehehe...

Sepatutnya nad jumpe ngan adeq..
Kitaorg nak gi tengok baju baby dekat subang..
But X jadi..
Sbb idlan & arman demam..
Boleh plak diaorg demam pd masa yg sama..
Mcm dah buat appointment je diaorg ni nak demam sesama..



So adeq yg on the way balik ampang singgah umah nad dulu..
Nak singgah klinik sini..
Kitaorg pun gi la klinik sesama..
Lepas tu boleh plak keta old skool buat hal..
So adeq, arman & old skool terperangkap kat umah nad..

Tapi malam tu gak buat keta tu..
old kool betulkan sendiri..
Nad X tau apa masalahnya..
Dlm kul 3am baru keta siap..
Adeq, arman & old skool terus balik..
Dah lawat kan..
;)

p/s: lepas ni nad nak buat blog utk amik tempahan cupcakes & cakes pula..dulu nad jual Xde decoration..jual cupcake kosong je..skrg dah tau mcm mana nak decor lagi seronok la nad nak jual.. :D


Check out our pictures --> Cake Decorating Class



Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker


4 comments:

Uda said...

nanti dh start buat, uda nk order tau... :-)

p.s. ol skool reti repair kete? bole bukak bengkel tue.... ;-)

miss nad said...

hahaha..boleh no hal..tapi nad dah sebulan buat cupcake ni..cuma Xde decor la.. :D

p/s: hehehe..sikit² tau la.. :D

Shaira Nadiah MJ said...

Wah so cantik. Pasni leh la Shai order cupcakes dr akak, mesti nyam2 :D

miss nad said...

hehehe..sure boleh.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...