2008-06-23

My Little Oven..

Perfecto

Current mood : GOOD!!!



Assalamualaikum..
Hehehe..
Guess what??
Nad dah buka another online store..
This time is for my cupcakes..
Yeah!!



Sesiapa nak order sila la..
Just call me and place an order..
But make sure u all order two weeks before event date..
Takut lambat order nnt X cukup tangan nak buat..
:D

Check out --> My Little Oven


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

6 comments:

Uda said...

kalau tak cukup tgn, tambah tgn besi mcm doc Oct dlm spiderman.... hehehe....

p.s. kek2 tue nampak sedaaaappp.... ader tester tak? nk test rasa nie.... ;-)

halen said...

wahhhh.. very nice.. i'm so jeles u know bcoz i can't do dat. gud luck nad.. =)

MISS NAD said...

uda --> haha..kalau la ada jual tangan lebih bole la.. :P

p/s: nak test kena dtg umah la.. :D

MISS NAD said...

halen --> thanks halen.. :D

Shaira Nadiah MJ said...

Kak Nad, how much do you sell it? Shai nak order ni, hehe.

MISS NAD said...

.:: call je akak ckp nak yg berapa semua..senang..kalau email atau blog entah bebila baru kak nad perasan.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...