2008-01-23

Pavillion..

Bounce

Current mood : EXCITED!!!

Assalamualaikum..
hari ni hubby bawa nad & idlan jejalan..
Kitaorg gi Pavillion..
Ni la first time kitaorg jejak kat sana..
:D

Mmg kedai² kat sana semuanya berjenama..
X larat eh nak shopping kat sana..
But one thing i like about Pavillion is diaorg punya susun atur dlm shopping complex tu..
They have 7 floors..
Setiap floors ada diaorg punya section tersendiri..
Even in Parkson..

Mcm 1st floor mmg di khas kan for makan je..
Semuanya kedai makan kat situ..
Tingkat² lain ada la men's floor..
Semua kedai jual baju lelaki..
Women's floor..
Kid's floor..
Sports floor..
Mmg best la..
Senang org nak cari brg..

Nad & hubby X sempat pun nak round semua..
Round sikit² je..
But kitaorg bnyk round kat tingkat kids..
Buat apa lagi..
Tgk² baju utk idlan la..
:P

Nad suka la gi Pavillion..
Suka berjalan je la buat masa skrg..
Nak membeli kat dlm tu bole..
Nak kena tunggu kaya sikit lagi..
Hahaha..




Semua kat situ class² belaka..
Tgk la contoh ni..
Toilet dia pun ada tmpt rehat..
Mmg best gile la..
Toilet ni kat dlm women's wash room dlm parkson on kids floor..
Mmg kalau tido duduk dlm toilet tu pun X kisah..
:D

Lepas kitaorg jejalan mesti la penat & lapar kan..
Apa lagi..
Makan la..
Masa tgk directory hubby ternmpk KFC..
Terus ajak nad makan KFC..
Hehehe..
Gi tmpt class² tapi dia nak mkn KFC..
Xpe la..
Itu pun dah baik sgt dia bawa nad & idlan jejalan..
:D

So kitaorg pun mkn kat KFC..
Hmm..
X yah citer panjang la..
Tgk je gambar² kitaorg ni..
:D


.:: Idlan & Daddy playing ::.


.:: Me & Hubby ::.


.:: Our Lunch ::.


.:: Idlan's Lunch ::.


.:: I'm Full Already, Mummy ::.


.:: Idlan & Me Posing for Daddy ::.

Lepas je mkn hubby kata dia X larat nak jalan lagi..
Terus la kitaorg balik..
Lagipun masa tu kitaorg X solat Zohor lagi..
Nak tau kenapa??
Sbb nad terpegang kasut yg ada kulit b**i..
So nak kena balik utk samak dulu sblm solat..

Nad terpegang kasut tu citer dia mcm ni..
Masa tu dlm Top Shop..
Mmg Xde sign besar apa² pun kat situ..
Kasut semua dia campurkan dlm satu section..
Nad tgk ada kasut ni lawa..
Terus nad amik pegang..
Tetiba bila nad tgk dlm kasut tu baru nad sedar dia tulis "Pig's Lining'...
Terkejut nad sampai nad tercampak kasut tu..
Nasib baik kasut tu jatuh kat tmpt dia..
Kalau jatuh kat tmpt lain mesti nad kena pegang balik utk letak kat tmpt dia balik..
:(

Ada gak lepas tu masuk kedai lain..
Kedai jual kasut gak..
Diaorg campurkan je kasut yg ada pig's lining with kasut yg biasa..
Nad tgk yg kasut ada pig's lining tu diaorg letak tag yg terkeluar dr kasut tu..
Itu je..
Patutnya diaorg X bole campurkan..
Asingkan kasut yg biasa & pig's lining..
Letak kat section yg berlainan..
Pastu letak sign besar² yg kasut² tu smua pig's lining..
Jgn campur..
X patut diaorg campurkan..
Hormat la sikit org² melayu yg membeli belah kat situ..

Anyway..balik umah tu mmg terus samak la..
Lepas tu baru nad solat..
Hehehe..
Mmg lepas ni kena berhati² kalau gi sana lagi..
Bahaya tul..

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

Amboi jamban, lg cantek dr ruang tamu umah.... hehehe....

p.s. Terpegang kulit babi ok lg, kalau terpegang najis babi? kena samak juga ker? ;-)

miss nad said...

hahaha..tu la pasal..ruang tamu umah pun X lawa mcm tu.. :P

p/s: hahaha...dah la najis..najis binatang haram plak tu..mesti la kena samak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...