2008-04-10

Pregnant Again??

Bow Down

Current mood : BLESSED!!!



Assalamualaikum..
How r u guys doing??
Hope semuanya ok..
:D

Hehehe..
Actually nad Xde apa nak nak ceritakan..
Cuma sejak minggu lepas nad teringin sangat nak makan cake..
X tau apasal..
X kisah la cake apa pun..
Asalkan cake..
:P

Kalau teringin sbb mmg lama X mkn Xpe la..
Takut sbb ada isi lagi je..
Cerita dia mcm ni..
2 minggu lepas..
Nad ke klinik pusrawi tmpt nad selalu pegi checkup masa pregnantkan idlan dulu..
Gi sana sbb nak tny pasal Idlan..
Nak sunatkan dia..
Boleh plak salah sorang nurse kat situ nmpk je nad terus tny..
"Pregnant lagi ke dik?"
Aduh...
Masa tu nad gelak je la..
Kata la "X ada la. Dtg nak tny pasal sunatkan anak"..

Nad balik terus bgtau hubby apa nurse tu kata..
Hubby gelak je..
But hubby kata "Kalau dah Allah nak bagi, apa salahnya. Rezeki tu"
Hehehe..
Mmg nad pun suka kalau ada anak bnyk²..
But in the mean time ingat nak relax dulu..
Biar Idlan ni besar sikit..
:D



Pastu mula minggu lepas..
Nad terasa sgt nak mkn cake..
Nth kenapa entah..
Isyk..
Rasa mcm kempunan je kalau X dpt..
Masa tu la nad mula risau..
Cakap kat hubby "Entah² mulut nurse tu masin"..
Hubby gelak je..
"Xpe la. Allah nak bagi"

Masalahnya bukan teringin nak mkn cake je..
Nad gak ada muntah²..
Ada la dlm 3 kali sejak minggu lepas..
Tapi Xde plak rasa mabuk²..
Maybe sbb baru lagi kot..

Well..
Nad bila terfikir yg maybe nad preggy lagi..
Rasa seronok ada..
Takut pun ada gak..
Seronok ada ramai anak..
Tapi boleh ke aku jaga anak kecik ramai²?
Risau gak..
Takut X dpt nak susukan idlan sampai 2 tahun..
:(

Anyway..
Kalau betul nad preggy alhamdullilah..
Rezeki Allah nak bagi..
Terima je la..
Nad pun suka juga..
Hope kali ni perempuan la plak..
;D

Hmmm..
Nad mmg X check lagi..
Ingatkan nak tunggu my next period..
If X dtg bari nad gi check..
Hehehe..
:D

p/s: If u guys are wondering, kitaorg mmg buat family planning, tapi kalau Allah nak bagi dpt juga kan? ;D

p/s 2: Oh yes..tadi hubby belikan Caramel Cheese Cake..Yum..Yum..


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

yea yea!!! baby lagi.... ;-)

p.s. setahun satu, kawen 10 tahun, 10 anak.... hehehehe ;-)

miss nad said...

hahaha..apa la uda ni..ni pun X sure lagi la..haha..

p/s: tp nad mmg suka anak ramai..nnt dah tua senang.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...