2008-04-14

Outing with friends..

Firehead

Current mood : ROCKIN!!!



Assalamualaikum..
As usual..
Sunday is our family day..
Maknanya habiskan masa utk family..
So hubby bawa keluar..
Kali ni lain sikit dr ahad² lepas..
Sbb kali ni kitaorg akan keluar dengan kawan kitaorg..



Hubby ajak old skool & adeq utk keluar sama..
Janji lepas zohor..
So lepas zohor kitaorg ke rumah diaorg dekat ampang..
Sampai sana kitaorg kena masuk umah diaorg dulu..
Sbb mak & ayah old skool dtg umah..
Lepas parents diaorg balik baru la diaorg bersiap utk keluar..

Masa kitaorg tiba umah diaorg..
Anak diaorg tengah tido..
Nama dia Ahmad Arman Asyraf..
Panggil Arman..
Umur dia baru 2 bulan lebih..
Tapi dah sunat...
Baru je sunat 2 - 3 days ago..
Dah jadi anak teruna dah..
Idlan je ntah bebila ntah kitaorg nak sunatkan..
:P



Kitaorg keluar pun naik satu kereta je..
Kereta kitaorg..
Memula ingat nak gi KLCC je..
Sbb dah dekat..
Tapi tetiba nad ubah fikiran plak..
Nak gi Mid Valley..
Sbb kat situ ada Jusco & Carrefour..
Boleh beli sikit brg² umah..
And baju utk Idlan..
Idlan dah Xde baju..
Baju semua kecik²..
Dah X muat bdn dia..
:D

So kitaorg gi la Mid Valley..
Nak parking X yah ckp la..
Mmg susah gile..
Rasanya mau dekat setengah jam je utk cari parking..
Tapi alhamdullilah berkat kesabaran kitaorg..
Dpt gak parking..
:D



Disebabkan masa kitaorg naik dr tmpt parking tu dah masuk waktu asar..
Kitaorg gi solat asar dulu..
Lepas tu we all gi makan kat Food Junction..
Adeq & me makan Wantan Mee BBQ Chicken..
Hubby & Old Skool makan Clay Pot..
Idlan & Arman minum susu la..
Hehehe..
:P

Lepas makan baru la kitaorg gi shopping..
Memula gi Jusco dulu..
Cari la baju utk Idlan..
And dlm masa yg sama nmpk kasut..
Belikan juga..
Sbb Idlan punya stokin dah X muat..
Kaki tembam sgt..
Nak masuk pun ketat..
:P



Lepas tu gi solat margrib..
Lepas margrib terus ke Carrefour..
Beli brg² rumah sikit..
Adeq pun beli sikit brg² umah..
:D

Lepas habis shooping baru la kitaorg balik..
Itu pun kedai dah tuutp dah..
Masuk tmpt parking je tengok bnyk tmpt parking kosong..
Kalau masa dtg mmg susah nak dpt..
Masa balik melambak tmpt parking..
Hahaha..



Lepas hantar Old Skool & Adeq balik..
Baru la kitaorg balik ..
Sampai umah td dlm kul 11:30pm..
Hehehe..
Lama giler kuar..
:P

Bukan apa..
Semuanya sbb ada baby..
Ada 2 baby..
Kalau 1 baby X meragam..
Baby yg satu laghi meragam..
Nak susu..
X pun nak tukar pampers ke..
Kena la tunggu antara satu sama lain..
:D



Anyway..
i have a great time tadi..
Seronok..
Lama dah X keluar mcm tu..
Maybe we keluar lagi mcm tu lagi next month..
;D


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

2 comments:

Uda said...

Uda mmg malas nk pg MidValley, mana2 la kalau weekends.... tension, ramai sgt org.... baik dok umah jer.... hehe.... :-)

p.s. nak nyer baju mcm BEE (lebah).... hehe ;-)

miss nad said...

hai!!
tu la pasal..
tapi lama X gi sana..
hehe..
:P

p/s: a ah..mmg mcm lebah..hari tu nmpk baju lebah utk baby..siap ada kepak dia lagi kat belakang..ingat nak beli utk idlan..tapi X jadi.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...