2008-04-02

Uptown Damansara..

Spaghetti

Current mood : VIBRANT!!!



Assalamualaikum..
Semalam hubby bawa nad gi makan kat uptown lama
I mean uptown damansara..
Lama dah X gi sana makan..
So bila gi mkn sana seronok la..
:D

Walaupun dah Xde hawkers kat situ tempat tu still hapenning..
Org still ramai makan kat situ..
Mmg X dinafikan tempat tu mmg X putus² dgn org..
Walalupun bukan mlm minggu tempat tu penuh..
Kalau mlm minggu mesti lagi penuh..
;D



Nad order ice blended nenas & hubby ice blended mocha..
Makan plak nad order chicken chop..
Nyum..nyum..
Sedap!!
Hubby X order apa² sbb nad suruh hubby kongsi mkn dengan nad..
Sbb takut X habis..
:P

Actually sblm tu nad dah makan dunkin donut..
Hehe..
Entah kenapa petang smlm terasa sgt nak makan dunkin..
Cakap kat hubby..
Tu yg mlm smlm hubby terus bawa gi beli donut mlm tu gak..
Hehe..
Sbb tu nad rasa X leh habis chicken chop tu..
;D



Anyway..
Idlan pun happy je mlm tu..
Agaknya sbb dah lama X keluar mlm..
Tetiba kuar malam..
Dia berjaga je..
Lepas tu nak dukung je..
Sbb nak tgk pemandangan..
Bila baringkan dia dlm stroller dia X nmpk apa²..
Mengamuk la dia..
Haha..

Oh yes..
Pagi tadi idlan kena cucuk lagi..
Alhamdullilah dia X demam kuat..
Only light fever..
And X lama..
Petang tadi demam dah Xde dah..
:D

Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

4 comments:

Uda said...

Eh, muka budak kechik tue sama mcm mak dier la.... HAHAHAHA!!!!

p.s. uda pon dh lama tak pg mkn kt situ.... hmmm.... ader idea nk pg lg nie....

miss nad said...

hahaha..ye ke sama?? org kata bnyk ikut rupa suami..tapi mungkin ada juga rupa nad..nad je yg X nmpk..maybe part senyuman tu kot.. :P


p/s: gi lama..best mkn sana.. :D

dee83 said...

huhuhu...idlan dah semakin bijak respon pada kamera ye shayang? hehehehe...so cute la u...mana belajar senyum macam tu? oh ye, aunty ingat...dari mummy idlan kan? hihhi..

p/s: nad, makin bijak idlan tu ye? ri tu tak sempat nak cunit pipi dia lelama la...rasa nak gigit2 jek pipi dia yang tembam tu...

miss nad said...

idlan skrg mmg suka camera..kalau letak camera depan dia dia pandang je..kekadang tu ntah apa² ntah dia ckp..nnt nad upload kat video dia eh.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...