2008-04-20

Mummy & Baby Day Out!!

Baby Smiley

Current mood : ADORED!!!




Assalamualaikum..
Minggu ni hubby keluar 3 hari..
Tadi nad keluar..
Tapi nad keluar dengan idlan je la..
Walalupun X cukup korum..
But it was fun..
:D



Memula nad gi Tesco Damansara..
Saja nak shopping brg² umah sikit..
Sampai kat parking dia..
There's a nice family of 4..
A granny, mom, baby and their nanny..
Diaorg baru je keluar dr pintu nak ke parking..
Dia nmpk je nad terus dia panggil nad..
Tunjuk kat mana tmpt parking dia..
:D



Mmg best la..
Sampai² je dah dpt parking..
Mmg seronok la..
X membazir masa nak tunggu parking space..
:D

Lepas shooping dekat Tesco nad jejalan kat Curve sekejap..
Window shooping..
Well..there's nothing new..
But i enjoyed my time there..
With my baby..
:D



Nasib baik la idlan X buat bnyk hal..
Sama ada dia tido, enjoying his view or main dgn mainan dia..
Actually mlm td dia X tido pun..
Penat giler berjaga temankan dia..
Asyik melalak je..
X nak tido..
Entah apasal entah..



My guess is dia X sedap perut..
Dr kul 10pm smlm sampai la kul 6am pagi tadi nad tukar bnyk lampin..
Lampin 3 kali tukar..
Pampers plak 4 kali tukar..
Mmg keja nad mlm td tukar lampin je la..
Bukan kencing..
Tapi buang air besar semuanya..



Last² kul 6am baru nad dpt tidokan dia..
Nad plak solat subuh sblm tido..
Tido sampai kul 9am..
Dia jaga..
Buang air besar lagi..
Kena tukar lagi..
Lepas tu dia tido sampai 1pm..



Back to after we went to the Curve..
Lepas tu nad balik la..
Apa lagi..
Dlm perjalanan balik tu nad singfgah sec 14..
Beli pisang goreng & keropokmlekor..
Saja teringin nak makan..
:D



p/s: Dekat highway LDP, selalu nad nmpk sign board ni..mmg menarik sbb dia propose mcm tu..untung that gurl.. :D


Daisypath Anniversary Years PicDaisypathAnniversary Years Ticker
Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker


Lilypie Breastfeeding Ticker

3 comments:

Uda said...

Eh.... Memandu sambil menggunakan handphone???!!! hmmmm.... nk kena saman nie.... ;-)

p.s. Idlan suka berak, hihihihi.... :-)

miss nad said...

hahaha..Xpe..Xde org nmpk nad guna hp masa tu..lagipun nad guna camera je.. :p

p/s: bagus la berak bebanyak..SIHAT!! :D

miss nad said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...